Nejnovější recenze ze sekce Frézy
funguje dobře
Dobrá kvalita
- Dobře frézuje
Po neblahých zkušenostech s frézami Magg jsem v pohodě dodělal drážku do smrkových trámků pro těsnění touto frézou.
- Nevydrží
Koupil jsem dvě frézy Magg WJ015.
S první frézou jsem vyfrézoval asi jeden metr drážky hluboké 10mm do měkkého smrkového trámku. Pak se fréza v krčku odlomila.
Nasadil jsem druhou a zmenšil hloubku na 5mm, fréza se úplně stejně odlomila po cca 0,5m drážky.
Zbytek drážky (cca 6m) jsem dodělal frézou od jiného výrobce.
Zakoupil jsem dva kusy frézy Magg WJ015. S prvním jsem udělal asi 1 m drážky, hluboké 10mm do měkkého smrkového trámku. Fréza se ulomila těsně u krčku.
Nasadil jsem druhou frézu a zmenšil hloubku na 5 mm. Po odfrézování cca 50 cm drážky, se fréza odlomila úplně na stejném místě.
Takže jednobřitou frézu WJ015 rozhodně nedoporučuji.
do cihel nejak tak dobry. Musi se ovsem pomalu, hned se zastavi. Chtelo by to silnejsi motor.
zatím jsem nepoužil.
- Dobrá kvalita za dobrý peníz !
ok.
- Toz fakt nevim, ale toci se.
- Funguje odsávání
- Malá síla - zastavuje se
Vhodné spíše na drážky do omítky, ne do cihel
- Skvělá cena pro hobby
- Funguje jak má. Snadná práce.
- Jedno ložisko se hned při druhem použití zaseklo a ponicilo mi ohebné pravítko na šablony. Budu muset koupit nové ložisko a opravit krivitko. Patřím do skupiny lidi, kdyby byl ze 100 stejných výrobku jeden vadný, tak si vezmu ten vadný.
- super
- Snadná manipulace a výměna žiletek
rychlé dodání na hliníku pracuje dobře.
- Dobrá cena.
- Vhodně volená sestava, výhodná cena
Od zakoupení nebyl ještě dodoán český návod k použití a servisní střediska. Je to na ČOI.
- je to asi fréza s největším průměrem (pro srovnání ploch), která se dá pořídit v provedení pro frézky s průměrem sklíčidla 8 mm
- snad jen cena
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »