Nejnovější recenze ze sekce Frézy
zatím jsem je nepoužil, ale "od pohledu" super
- Bohužel nepřesné nastavení veškerých požadovaných rozměru nesedí pravítka nepřesné odlitky.
- Velmi dobrý poměr cena/výkon
- Funguje
- Mohlo by být pár lamelek přibaleno v základním balení
Zatím jsem zkoušel jen na nějakých odřezcích, ale podařilo se mi s minimálním úsilím udělat pěkné spoje.
Frézka funguje podle mého očekávání.
Jak kvalitní bude a jak dlouho vydrží, to nedokážu odhadnout, ale první dojmy jsou dobré.
- Nepřesné vedení a nedostatečná aretace stolku.
velmi kvalitní nástroj
cena , pro hoby použití bezvadné
- Vyfocena sada v plechové krabičce - přijde 5 nástrojů v bublinkové fólii
na naše potřeby dostačujicí
- Bohužel fréza byla špatně sestavená, naštěstí jsem to zjistil a opravil - frézovací kotouč nebyl vůbec dotažen. Hrozilo vážné poškození, možná i poranění.
Před použitím je nutná důkladná kontrola.
Stopkové frézy pro horní frézu. Pracují jak mají.
- ihned po dodání jsem jej vyzkoušel. Zejména velmi vysoko hodnotím boční čisticí ostří. Drážka je excelentní , čistá bez otřepů. I když jsem tam nikde nenašel BG test, používám jej pro ruční posuv. Jsem velmi spokojen .
Čistá a přesná práce.
- špičkové frézy!
- špičkové frézy
- při řezání drážky stále se vypíná motor i při řezání v lehkém materiálu (zdivo ITONG ) zahřívá se se začína se kouřit ze zadního uložení rotoru -pravděopodobné uložení ložiska v umělohmotném pouzdře
lehký na provoz ale kvalita provedení velmi špatná nedoporučuji kupovat
- Zpracování frézy za 1. .. ostrost a výsledek po ofrézování to samé.
- přišlo poškozené
- vyhovuje potrebam
vše o.k
- Dobry pomocnik pro frezovani podle sablony
- Povolil se mi a ztratil utahovaci cervik z dorazu loziska, doporucuji prubezne kontrolovat dotazeni.
Frézy vypadají velmi kvalitně ,přirovnal bych je k cmt ,ale za poloviční cenu .Na všech třech frézách je made in italy .
Jednu jsem už použil... krásný čistý řez bez "vlnek " a "zapečení", tak snad něco kvalitního za slušný peníz .
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »